0
Presentator Marianne van den Anker in gesprek met gedeputeerde Roy de Witte en Erna Lammers. Dorine Koopman (rechts) leest de online gestelde vragen van het publiek voor.

Tijdens een live uitzending op Youtube mocht ook Erna Lammers aanschuiven en vertellen over Buur & Zo tijdens een Webcast over lokale initiatieven in de bestrijding van eenzaamheid.

Presentator Marianne van den Anker, landelijk ambassadeur van het programma ‘Eén tegen eenzaamheid’ interviewde Erna Lammers maar ook Roy de Witte, Gedeputeerde van de provincie Overijssel over Buur & Zo. Zowel Roy de Witte als Marianne van den Anker waren zeer enthousiast over het concept Buur & Zo.

De Webcast werd op donderdagmiddag 4 februari live uitgezonden via Youtube vanuit een studio in Enschede. Het was de gemeente Losser die het initiatief nam tot het bij elkaar brengen van de lokale initiatieven.  Aan de organisatie van de Webcast werkten onder andere Saxion Hogescholen mee, evenals de Provincie Overijssel en het Ministerie van VWS.

Roy de Witte, Gedeputeerde van Overijssel, tijdens zijn werkbezoek aan Buur & Zo. Foto Ronald Hissink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.